10 najboljših krajev za obisk na svetu leta 2021

10 najboljših krajev za obisk na svetu leta 2021

Ko se začnemo veseliti tega, kar nas čaka z vznemirjenjem potovalnih hodnikov, odpravo mehurčkov za potovanje in omejitvami – optimizem se vrača, ko začnemo z ljubeznijo do vseh stvari, ki potujejo … tako da, čas je, da začnemo načrtovati počitnice leta 2021!

Kam torej v tem “novem svetu”? No, vesel sem, da ste vprašali….

Lahko ste prepričani, da lahko rezervirate z zaupanjem, ko razmišljate o naslednjem letu, križarjenju, železnici ali cestnem potovanju, saj cilji sprejemajo dodatne varnostne in zdravstvene ukrepe za dobro počutje potnikovIn ker si ljudje zdaj želijo potovati z namenom in se znova povezati z naravo ter z nekaterimi kraji na svetu, ki veljajo za „nizko tveganje za zdravje“, je tukaj s

 

1. Hrvaška:

Ta baltski lepotec je prav tako priljubljen kot grški otoki, saj se njegova slava še bolj dviga po zaslugi Igre prestolov (pomislite na Kings Landing in tisti sramotni sprehod po srednjeveških tlakovanih ulicah Dubrovnika)Idilične plaže in njihovi dnevni bari, starodavne zgradbe, ki so del njegovega živahnega nočnega življenja, sveža in obilna kulinarika … in priložnost, da najamete čoln do otoškega skoka vzdolž modre jadranske obale … so značilnosti popolnih počitnic.

Dubrovnik,

Split in Hvar so nekoč turisti prevzeli v vrhuncu poletja, to se lahko spremeni leta 2021, vendar upoštevamo manj priljubljena (a enako slikovita) območja ob obali, kot sta Istra (meji na Italijo in Slovenijo) – dodajte oba tudi seznam!), ali pa se za razliko razlikuje v notranjost narodnih parkov, kot so Plitviška jezera in slapovi Krka.

2. Norveška –

Skandinavija velja za (Covid) destinacijo z majhnim tveganjem, vendar z velikim vplivom, tj. Polna vznemirljivih izkušenj in znana po svojih spektakularnih pokrajinah, očarljivih vasicah in veličastnih gorah. Neprecenljive severne luči (električno nabiti delci sonca) so nujna izkušnja za opazovanje luči, ki kisijo po nebu nad polarnim krogom.

norveškimi fjordi.

Na potovanju Unique Fjords & Glaciers Adventure World prvič raziščite Skandinavijo.

3. Portugalska:

ena najboljših sredozemskih destinacij za sončenje in pesek, posejana z zgodovinskimi mesti, svetovno znano kulinariko in naravnimi krajinami. Nekaj za vsakogar, saj je postajala vse bolj priljubljena wellness destinacija, ki jo lahko odklopite in se sprostite z nekaterimi najboljšimi deskanja na svetuContiki ponuja nove izkušnje samooskrbe, kot sta Portugalska City in Surf avantura. Dvonočno “posebno bivanje” v Noah’s Surf House v Santa Cruiseu ponuja izkušnje, vključno z vkrcanjem na vesla, rolkanjem in jogo z jutranjim sončnim vzhodom s pogledom na slikovito obalo države.

4. Dunaj preko reke:

Za tiste, ki so nekajkrat doživeli Evropo in iščejo točko razlike, razmislite o rečnem križarjenju – to je edinstven način za raziskovanje Evrope, ko plujete mimo gradov in zabavnih vasi na luksuzni ladji (največ 130 ljudje), medtem ko se sprostite in srkate vino s strehe na strehiIn dovolj je prostega časa za raziskovanje mest. Dunaj do Prage je moj izbor, jadranje ob očarljivih rekah Ren in Donava, ki se ustavljajo v mestu valčkov in raziskujejo njegovo umetniško zapuščino, cesarske palače in zgodovinske zaklade.

Za vašo varnost in zaščito –

vse ladje Uniworld Boutique Collection imajo očiščene in obdelane površine, ki se samodejno dezinficirajo, brez vonja, brez kemikalij in trajnostno ter razgrajujejo mikrobe, kot so bakterije in virusi, vključno z družino koronavirusov.

5. Južna Afrika:

Safari, safari, safari. našimi neumnimi očmi – samo da bi se bivol otresel ŠESTIH levov in nato pobegnite, da opozorite njeno čredo, da se izogiba, nato pa z GLAVO premagajte drevo, da pokažete svojo prevlado nad levi. Tovrstna “oddaja v živo” se ne dogaja vsak dan, kar je lepota safarija – vsak dan in noč je drugačen, upate lahko le, da boste ujeli Big5 (lev, slon, leopard, bivol, nosorog).Plus dodajte osupljiv vzpon Lions Head s 360 pogledi na Cape Town, različne sprehode po naravi in seveda čudovit duh ljudi – vaše počitnice so popolne

Prikrojilec Lion World Tours,

African Travel in Adventure World Travel organizira potovanja po Afriki, ki ustrezajo vašim potrebam, strastem in različni stopnji mehke pustolovščineDecembra 2020 bo hotel Xigera Safari Lodge, ki ga gosti hotel Red Carnation, postavljen v hotelu

Leave a Comment