10 najboljših krajev za potovanje sam

10 najboljših krajev za potovanje sam

Nahrbtniki in samostojna potovanja sta skupaj kot grah in korenje, kot sta Forrest in Jenny. za katero nismo nikoli vedeli? Vse več samostojnih popotnikov se vsako leto odpravi v hostle, da izkoristi socialna področja in prijazne, sproščene vibracije. Kje pa so najboljša mesta za potovanje sama?Ogledali smo si priljubljena žarišča samostojnih potovanj po vsem svetu, da vam ponudimo 411, kje obiskati vašo naslednjo samostojno dogodivščino. Čas je, da si privoščite življenjsko potovanjeTu si popotniki delijo pivo ob tabornem ognju in ostanejo prijetni filmski noči, potem ko dneve preživijo v izjemnih skupinskih aktivnostih, kot so rafting in pohodništvo!

Torej, stari ljudje,

druga na našem seznamu najboljših krajev za potovanje sama, je Anglija, odličen prvi korak za vse, ki so nekoliko nervozni zaradi samostojnega potovanja. Varno je, moderno in enostavno ga je obiskati, poleg tega pa je tako majhen, da se vam ne bo treba soočiti z nobenim strašnim 24-urnim potovanjem z vlakom! se kraljica Liz pozdravi. Da ne omenjam lokalnih priljubljenih, kot so curry na Brick Lane, pint v tradicionalnem pubu in nekatera najboljša nočna življenja v Evropi! Odpravite se izven prestolnice in odkrijte ustvarjalna središča, kot sta Liverpool in Bristol, zgodovinske dragulje, kot sta Cambridge ali Bath in presenetljivo lepe plaže Cornwalla. Za več angleških inspo si oglejte 22 krajev, ki jih imajo radi blogerji.Za londonski hostel z neverjetnim družabnim vzdušjem poskusite Hostel One Camden. Ne samo, da je v osrčju ene najbolj znanih sosesk v mestu, kar je nujno treba obiskati ljubiteljem glasbe, vodijo ga nahrbtniki, ki ne ljubijo nič drugega kot samostojno popotovanje. Pomislite na nočne brezplačne skupne večerje, skupinsko brskanje po barih in pitje iger v kleti

Vsaka regija v Španiji ima posebno,

živahno kulturo, kar pomeni, da lahko preživite mesece, ko se podate na epsko špansko pustolovščino in vam nikoli ne postane dolgčas. Čeprav ima vsako mesto svoj edinstven občutek, jih nekaj povezuje. Prvič, gostoljubna gostoljubnost, zaradi katere se samostojni popotniki takoj počutijo kot doma. Drugič, španska hrana je zunaj tega sveta – resno! Privoščite si tapas in sangrijo, dokler niste dovolj zaspani, da lahko zdrsnete v siesto. Sanjsko kajne ?! Torej, katera španska mesta bi morali poiskati samostojni popotniki? Veliki hiterji Barcelona in Madrid so tako polni opravil, pa tudi toliko drugih nahrbtnikov, da se je nemogoče zares počutiti samega. Za ohlajen čas so San Sebastian sanje o hrani z neverjetnimi mesti za deskanje ali za mesto Andaluzijske tradicije so razstave flamenka v Sevilli legendarne.La Banda Rooftop Hostel je priljubljen pri samostojnih popotnikih, ki se radi družijo s pijačami, živo glasbo in umetnimi nočmi na čudoviti strehi. Vsako noč je družinska večerja, osebje pa vas bo popeljalo na kolesarski ogled mesta, da se boste še bolj zaljubili v Sevillo.

Avstralija je morda prvi kraj,

na katerega se spomnite, ko pomislite na najboljše samostojne turistične destinacije, praktično obred za popotnike. Prizorišče nahrbtnikov tukaj ni nič drugega, saj so hostli po vsej državi napolnjeni s popotniki, ki ljubijo zabave, in si želijo del zemlje spodaj. In z denarjem, ki ga prihranijo pri delu, lahko obiščejo najbolj neverjetne točke, ki jih ponuja ta država. Govorimo o svetovljanskem Sydneyu, trendovskem Melbournu, idiličnih otokih Whitsunday, prostranem predelu Outback, strahopetnem Velikem koralnem grebenu … resno, lahko bi šli ves dan. Lahko rečemo, da je Avstralija eno najboljših krajev za potovanje sama!Biti osamljen je v avstralskih ljubiteljskih hostlih nemogoče. Zabave v Gilligan’s Backpacker Hotel & Resort Cairns so legendarne, kar ne preseneča, ko ste videli njihov ogromen bazen v obliki lagune, bar na prostem, masivne športne zaslone in nočni klub.
Seveda bi vam lahko povedal o klasični lepoti rimske arhitekture, romantiki beneških plovnih poti, pravljično obrobnih pečinah, ki objemajo hiše v Positanu, ali o navdušujoči zgodovini Pompejev in Herkulaneja, toda vem, kaj v resnici iščete potovanje v Italijo … hrana, čudovita hrana. Izogibajte se turističnim pasti in namesto tega prosite osebje hostla za nasvet o tem, kje jedo domačini. Prosim, za ljubezen do Cheesusa se odpravite v Neapelj, da poskusite pico v mestu, kjer se je začelo. Zaradi neverjetne mreže vlakov v Italiji je sanjska destinacija za samostojne popotnike, saj ne bi bilo lažje raziskovati države brez lastnega stresa. Zakaj ne bi podaljšali samostojnega potovanja tako, da bi zgrabili prestop Interrail in s proračunom potovali še več po Evropi?

Če imate radi hostle s čistimi,

zdravimi, domačimi vibracijami, ne glejte dlje od Giovannijevega doma v Neaplju. se boste izognili turističnim pastem.Tajska je nedvomno ena najboljših samostojnih turističnih destinacij na svetu, kar dokazujejo tisoči samotnih potepuhov, ki se vsako leto odpravijo tja. Kaotični čar Bangkoka, sproščene hipijevske vibracije Chiang Mai in Pai ter rajski otoki na jugu so le nekatere stvari, ki nas potegnejo vase … in noro nočno življenje, neverjetna hrana in hostli svetovnega razreda ne Tudi boli! Morda se boste počutili milijon milj od doma, ko se boste dotaknili v tej edinstveni državi, toda nič ne združuje samostojnih popotnikov, kot nekaj žlic za koktajle na ulici Khaosan. P.S, zabava polne lune Koh Phangan je prav tako divja, kot bi lahko pričakovali. Bili ste opozorjeni!Pričakujte noro plazenje po pivnicah, turnirje v pivskem pongu in obilne količine posnetkov za preboj ledu. Če vaša jetra zdržijo, imajo po Tajski tudi nekaj drugih hostlov.

 

Leave a Comment