10 najboljših krajev za potovanje sam

10 najboljših krajev za potovanje sam

Nahrbtniki in samostojna potovanja sta skupaj kot grah in korenje, kot sta Forrest in Jenny. Zakaj bi čakali, da bodo naši prijatelji pripravljeni na raziskovanje sveta, ko se bomo lahko samostojno podali, spoznali kopice neverjetnih novih ljudi in odkrili notranjo neodvisnost in občutek svobode, za katero nismo nikoli vedeli? Vse več samostojnih popotnikov se vsako leto odpravi v hostle, da izkoristi socialna področja in prijazne, sproščene vibracije.

Kje pa so najboljša mesta za potovanje sama?

Ogledali smo si priljubljena žarišča samostojnih potovanj po vsem svetu, da vam ponudimo 411, kje obiskati vašo naslednjo samostojno dogodivščino. Čas je, da si privoščite življenjsko potovanje! Tukaj je naših 10 najboljših krajev za samostojno potovanje glede na največje število samostojnih rezervacij.
Z drugimi besedami, ZDA imajo res nekaj za vsakogar – od sončnih pristanišč za surfanje v Kaliforniji do ikoničnih nebotičnikov v New Yorku, nadrealističnih pokrajin, kot je Veliki kanjon, do glasbenih in gurmanskih žarišč na jugu. In najboljši del? ZDA so čudovito dostopno mesto za prve samostojne popotnike z odlično infrastrukturo in visoko stopnjo varnosti. Če k temu dodamo še nekaj klasične ameriške prijaznosti in malce južne gostoljubnosti, ne preseneča, da ZDA vidijo nekaj naših največjih rezervacij samostojnih popotnikov!

. Tu si popotniki delijo pivo ob tabornem ognju in ostanejo prijetni filmski noči,

potem ko dneve preživijo v izjemnih skupinskih aktivnostih, kot so rafting in pohodništvo!
Torej, stari ljudje, druga na našem seznamu najboljših krajev za potovanje sama, je Anglija, odličen prvi korak za vse, ki so nekoliko nervozni zaradi samostojnega potovanja. Varno je, moderno in enostavno ga je obiskati, poleg tega pa je tako majhen, da se vam ne bo treba soočiti z nobenim strašnim 24-urnim potovanjem z vlakom! se kraljica Liz pozdravi. Da ne omenjam lokalnih priljubljenih, kot so curry na Brick Lane, pint v tradicionalnem pubu in nekatera najboljša nočna življenja v Evropi! Odpravite se izven prestolnice in odkrijte ustvarjalna središča, kot sta Liverpool in Bristol, zgodovinske dragulje, kot sta Cambridge ali Bath in presenetljivo lepe plaže Cornwalla. Za več angleških inspo si oglejte 22 krajev, ki jih imajo radi blogerji.Za londonski hostel z neverjetnim družabnim vzdušjem poskusite Hostel One Camden. Ne samo, da je v osrčju ene najbolj znanih sosesk v mestu, kar je nujno treba obiskati ljubiteljem glasbe, vodijo ga nahrbtniki, ki ne ljubijo nič drugega kot samostojno popotovanje. Pomislite na nočne brezplačne skupne večerje, skupinsko brskanje po barih in pitje iger v kleti.

Vsaka regija v Španiji ima posebno, živahno kulturo, kar pomeni,

da lahko preživite mesece, ko se podate na epsko špansko pustolovščino in vam nikoli ne postane dolgčas. Čeprav ima vsako mesto svoj edinstven občutek, jih nekaj povezuje. Prvič, gostoljubna gostoljubnost, zaradi katere se samostojni popotniki takoj počutijo kot doma. Drugič, španska hrana je zunaj tega sveta – resno! Privoščite si tapas in sangrijo, dokler niste dovolj zaspani, da lahko zdrsnete v siesto. Sanjsko kajne ?! Torej, katera španska mesta bi morali poiskati samostojni popotniki? Veliki hiterji Barcelona in Madrid so tako polni opravil, pa tudi toliko drugih nahrbtnikov, da se je nemogoče zares počutiti samega. Za ohlajen čas so San Sebastian sanje o hrani z neverjetnimi mesti za deskanje ali za mesto Andaluzijske tradicije so razstave flamenka v Sevilli legendarne.

La Banda Rooftop Hostel je priljubljen pri samostojnih popotnikih,

ki se radi družijo s pijačami, živo glasbo in umetnimi nočmi na čudoviti strehi. Vsako noč je družinska večerja, osebje pa vas bo popeljalo na kolesarski ogled mesta, da se boste še bolj zaljubili v Sevillo.
Avstralija je morda prvi kraj, na katerega se spomnite, ko pomislite na najboljše samostojne turistične destinacije, praktično obred za popotnike. Prizorišče nahrbtnikov tukaj ni nič drugega, saj so hostli po vsej državi napolnjeni s popotniki, ki ljubijo zabave, in si želijo del zemlje spodaj. In z denarjem, ki ga prihranijo pri delu, lahko obiščejo največ vklj

Leave a Comment