15 načinov za brezplačno potovanje po svetu (ali celo plačilo)

15 načinov za brezplačno potovanje po svetu (ali celo plačilo)

Ali sanjate o tem, da bi videli svet, vendar za to nimate debelega potovalnega sklada? Danes obstaja več priložnosti kot kdaj koli prej za poceni potovanje po svetu – ali, kar zadeva, brezplačno.Ne, ni investicijska bankirka ali nevrokirurg; je šolska svetovalka s plačo, primerljivo z učiteljico. Del naše potovalne strategije je obisk poceni držav. Iščemo tudi poceni nastanitve prek Airbnb in lokalnih gostišč. Toda glavni razlogi, da si lahko privoščimo pogled na svet, so na tem seznamu 15 načinov za brezplačno potovanje.Nekatere od teh možnosti ponujajo brezplačno nastanitev, druge ponujajo brezplačen prevoz, nekatere pa ponujajo oboje. Vsi prihajajo s svojimi omejitvami

Tako si lahko z ženo privoščimo toliko potovanj.

Dela v ameriški šoli v Abu Dabiju. Vsako poletje nam ponuja obojestranske lete domov, brezplačna vrhunska stanovanja, ki vključujejo telovadnico, bazen in jacuzzi ter celovito zdravstveno zavarovanje. Oh, v Združenih arabskih emiratih ni dohodnine.Življenje v Abu Dabiju nam je omogočilo potovanje po vsem svetu. Neprekinjeno smo leteli v Bolgarijo za 185 USD povratnega potovanja. Vsakič, ko letimo nazaj v Združene države, se nekaj dni ustavimo v Evropi, da uživamo v gastronomiji v Lyonu, na božičnih tržnicah v Münchnu ali nočnem življenju v Amsterdamu.Po vsem svetu obstaja na tisoče mednarodnih šol, ki iščejo usposobljene angleško govoreče zaposlene, od IT-strokovnjakov do skrbnikov do učiteljev vseh posebnosti. Če vas zanima, obiščite mednarodno kadrovsko agencijo Search Associates.
Zabavna kratica, WWOOF pomeni World Wide Opportunities on Organic Farms. Če vas je kdaj zanimala ideja, da bi živeli in delali na kmetiji, je to vaša priložnost, da obenem vidite svet.

Kmetovanje je večinoma sezonsko delo,

kmetje pa potrebujejo sezonsko pomoč. . Tako v zameno za štiri do šest ur dnevno pomoč zagotovijo sobo in penzion. Sami pa ste na ceno prevoza, da pridete tja.”WWOOF” lahko “sami”, v paru, s prijatelji ali celo kot družina z otroki. Izberite državo, ki vas zanima, in WWOOF vam bo prikazal seznam gostiteljskih kmetij in vas povezal s kmeti.Da, brezplačne lete lahko zaslužite z nakupi na kreditni kartici. Številne najboljše kreditne kartice za potovalne nagrade ponujajo nekaj vabljivih ugodnosti. Toda to še zdaleč ni edina možnost za maksimiranje nagrad.Številne potovalne nagradne kartice, kot je platforma Delta SkyMiles iz American Expressa, vsako leto ponujajo brezplačne spremljevalne bone ali popuste. Iz nagradnih točk lahko osvojite brezplačen let in brezplačni let za vašega potovalnega partnerja iz spremljevalnega bona.

Potem so tu še bonusi za prijavo.

Nagrade lahko tudi povečate z uporabo kreditne kartice vsakič, ko plačate lete.Preberite si vse druge načine, kako lahko z nagradami dosežete brezplačne lete. Pazite le, da v imenu prihranka ne porabite preveč.Številni hostli se znajdejo v podobnem položaju kot ekološki kmetje, saj imajo veliko postelj in sob, vendar jim primanjkuje delovne sile. Torej ponujajo brezplačno nastanitev – in včasih tudi brezplačne obroke – v zameno za delo. Nekateri celo plačajo majhno plačilo denarja.In možnosti se ne končajo v hostlih. Oglejte si HelpStay in Workaway za tisoče priložnosti po vsem svetu, da v zameno za vaše storitve ostanejo brezplačno. Medtem ko je mirovni korpus velika mednarodna organizacija, se odlično trudijo, da se osredotočijo na osnovno raven.Vendar mirovni korpus ni za vsakogar. Zahteva 27-mesečno obveznost: tri mesece usposabljanja, nato dve leti na terenu. Za seboj boste pustili tudi udobje zahodne demokracije. Storitev mobilnega telefona lahko imate ali pa tudi ne, v vročem podnebju pa tudi klimatske naprave.

Da, prejemate preživnino,

ki zadostuje za kritje stanovanja, hrane in osnovne porabe v skupnosti
Če se vaš časovni načrt potovanja prostovoljcev meri v tednih ali mesecih in ne v letih, poskusite s kratkoročnimi službami za prostovoljno namestitev, kot sta Go Overseas ali Idealist. Po vsem svetu ponujajo priložnosti za delo, od poučevanja angleščine do gradnje infrastrukture.Za udoben način za lažje mednarodno prostovoljstvo poskusite z Diverbo. V Španiji in Nemčiji gostijo enodnevne angleške umike, da bi domačine potopili v angleške dejavnosti. Zagotovljene so hotelske sobe in prehrana; vse kar morate storiti je, da pridete tja.

Nešteto načinov je,

da se prostovoljno prijavite v tujino za brezplačna potovanja in koristne izkušnje. Preživite eno uro za raziskovanje možnosti na spletu in ne morete si pomagati, da vas ne bi navdihnile možnosti vrnitve ob pogledu na svet.Lahko tudi organizirate svoj prostovoljni izlet. S spletnimi mesti za množično financiranje, kot je GoFundMe, lahko od svojih prijateljev, družinskih članov in kolegov zbirate denar za kritje stroškov svojega prostovoljnega potovanja. Morda se vam bodo celo pridružili na vaši odpravi.Če svojega prostovoljnega potovanja ne načrtujete z največjo preglednostjo in etiko, boste verjetno izgubili prijatelje. Poskrbite, da bo vaše potovanje resnično spremenilo življenje potrebnih ljudi, ne pa da vam bo služilo kot naslovnica, da svoje prijatelje prepričate v plačilo za vaše počitnice.. Denar so zbirali od svojih prijateljev v ZDA in si izmislili ime

“ministrstva”,

ki temelji na izobraževanju, za katerega so trdili, da ga vodi tukaj v Abu Dabiju. Bila je popolna prevara, saj imajo enako velikodušen paket poučevanja kot moja žena.Povezava do njihove strani GoFundMe je krožila med šolsko fakulteto in zato so našli malo prijateljev.K poskusom množičnega financiranja pristopite s popolno iskrenostjo in preglednostjo, pika.Ali ste vedeli, da obstajajo celotna spletna mesta, namenjena povezovanju hišnih varuhov z lastniki hišnih ljubljenčkov? Lastniki hišnih ljubljenčkov ne želijo puščati svojih ljubljenčkov v pesjakih, obkroženih z neznanimi psi in mačkami, ko potujejo. Raje bi jim pustili, da ostanejo doma – dom, ki je samo prosto in neuporabljen.

Leave a Comment