20 najboljših destinacij za družinske počitnice na svetu!

20 najboljših destinacij za družinske počitnice na svetu!

Načrtujete naslednje družinske počitnice in ne veste, kje začeti? Ali pa samo iščete navdih za družinska potovanja? Potem je ta ogromen seznam najboljših svetovnih destinacij za družinske počitnice za vas!Kateri pa so najboljši in vredni vašega dragocenega prazničnega časa?Spodaj imamo seznam 20 najboljših destinacij za družinske počitnice na svetu, ki sem jih izbral jaz in drugi blogerji za družinske potovanja. Po naključju sem bil v vseh državah na tem seznamu, razen v Kostariki, in moram se strinjati – to so odlične družinske počitniške destinacije.Če obstaja eno mesto, ki se mi zdi najboljše počitniško mesto za družine, je to Singapur. Ta majhna država je popolnoma polna marmelade, polna neverjetnih družinskih zanimivosti, odlične hrane in je prav tako enostavno mesto za obisk, hkrati pa ima še vedno koristi od doživljanja različnih kultur. Obožujemo mešanico malajske, kitajske in indijske kulture.

i za družinske počitnice.

Podzemna železnica je učinkovita, zato jo je zelo enostavno obiskati. Angleščina je običajni jezik in povsod je na tablah, da bi stvari še olajšali.Singapur se pogosto obravnava kot hiter postanek na poti nekam drugam – ne delajte te napake! To je eno izmed najboljših destinacij za družinske počitnice.
. Je varen, čist in bogat z edinstvenimi dejavnostmi. Poleg 17 območij Unesca v Kjotu ima območje pohodništvo, rafting in pouk tradicionalnih obrti.

Potem je tu Tokio, kjer se preteklost in prihodnost stopita skupaj kot nikjer drugje. Otrokom prijaznimuzeji in javne prireditve so povsod po mestu, mnogi med njimi so poceni (ali brezplačni) za otroke. Japonski prevozni sistem je neprimerljiv in vlaki povezujejo mesta z bogastvom naravnih lepot države: nedotaknjenimi plažami, zasneženimi vrhovi in bujnimi zelenimi dolinami.Od leta 2002 smo na Japonskem in zunaj njega in še vedno najdemo nova mesta za raziskovanje.
Jugovzhodna Azija je obsežno in raznoliko mesto. Če ste nov na vzhodu ali preprosto želite obiskati nekje, do katerega je enostavno krmariti in odraža nekatere najboljše lastnosti regije, se odpravite v Malezijo. Angleščina je široko razširjena, mešanica kultur v državi – malajska, kitajska in indijska, če naštejemo le nekatere – pa je odličen kraj za učenje … in jedenje!

Iščete parke, muzeje in mestno življenje?

Kuala Lumpur te pokriva. Želite čudovite plaže? Čakajo Langkawi in drugi otoki. Vas zanima zgodovina? Kolonialni izvor Penang in Malacca je fascinanten. Hrepeneča pustolovščina?
Glede na svojo majhnost Šrilanka zagotovo prinaša velik udarec. Navidezno ima ta mali otok vse in je ena naših najboljših počitniških destinacij za družine. Tu najdete plaže, obrobljene s palmami, turkizne vode in sproščene obalne vasice.Od obale se Šrilanka ponaša z osupljivimi pokrajinami in dramatičnimi pokrajinami.Šrilanka je eno najboljših krajev v Aziji za ogled prosto živečih živali, saj ima več kot 100 zavarovanih območij leoparde, divje slone, lenivce in še veliko več. Ob južni obali otoka lahko opazite celo modre kitove! Otroci lahko za bolj praktične izkušnje na živalih izpustijo otroške želve v ocean ali pomagajo kopati osirotelega slona v sirotišnici za slone Pinnewala.Tajska je moj izbor ene najboljših držav za obisk z otroki. Najbolj izstopa prijazna narava Tajcev, zlasti na severu, zlasti glede otrok.

Uživate lahko v potapljanju z masko v oceanu, zvečer na ognjenih šovih na plaži, pohodništvu po severnih gričih, obisku templjev, klepetu z budističnimi menihi, prostovoljnem delu s sloni, uživanju v praznični naravi ljudi s praznovanji kot Yi peng in Songkran in uživajte en neverjetno okusen obrok za drugim.

Resnično je država tisoč nasmehov!

Hrvaška, dežela 1000 otokov, s svojo sproščeno prestolnico Zagrebom in Dubrovnikom, ki je na Unescovem seznamu – res je kliše, res pa je – za vsakogar se najde nekaj. Še posebej otroci.Tu uživate v otroku prijaznih dejavnostih, kot so plavanje pod slapovi, safariji z divjimi konjskimi džipi, izdelava gradov iz peska in preživljanje dneva v zabavnih muzejih, kot sta Muzej optičnih iluzij v Zadru in Zagrebu. In seveda lahko izbirate med 100 varnimi plažami.Ko človek pomisli na Francijo, morda takoj pomisli na Pariz, toda ta država ponuja več kot Mesto luči.Pariz je čudovit za družine z Eifflovim stolpom, Louvrom in Notre Dame, toda zakaj ne bi zapustili mesta in raziskali dordonske dvorce in jame ali čudovite plaže Azurne obale? Ne pozabite na polja sivke in rimske ruševine Provanse ali na zgodovinske lekcije ob obali Normandije.

Kjer koli se družine znajdejo v Franciji,

bodo zagotovo naletele na toplo gostoljubje, neverjetno zgodovino in čudovito kulinariko. Najtežje se morajo odločiti družine, saj vedo, katero regijo države bodo najprej raziskale, saj so vse po svoje posebne. Z otroki smo obiskali 15 evropskih držav, Francija pa je njihova najljubša država, za katero se prosijo, da se vrne na vsako potovanjeVroč nasvet: Za tiste, ki obiščejo Francijo, se odpravite v Pariz in nato izberite posebno regijo države, ki jo želite raziskati. Pariz je drag in ni reprezentativen za preostalo državo. Če ostanete v mestu sami, boste zamudili čarovnijo, ki obstaja zunaj njegovih zidov. Po prvih petih letih življenja otrok v Nemčiji in po vrnitvi v ZDA sem potrdil svoje misli, da je Nemčija idealna družina. destinacija potovanja.Nemški način življenja in osredotočenost na prostočasne dejavnosti pomenijo, da je vzpostavljena infrastruktura, ki obiskovalcem olajša vse. Še posebej tisti z otrokiVzemimo na primer hrano. Moji otroci so imeli radi, da so bile povsod na voljo sladkarije. Moja najljubša mesta pa so bili Elterncafes (nadrejena kavarna). Ob enem bi se ustavil na kavi in prigrizku, moji otroci pa bi se igrali v pritrjenem igralnem prostoru. Če govorimo o igralnih površinah, je veliko velikih igrišč pritrjenih na biergartens, biergartens pa na majhna igriščaPo vsej državi obstajajo možnosti za vse v družini. Nemčija ima eno največjih razmerij živalskega vrta na prebivalca na svetu.

Leave a Comment