26 poceni destinacij za leto 2021 z odličnim vremenom v juniju

26 poceni destinacij za leto 2021 z odličnim vremenom v juniju

Če imate poletne počitnice junija, ste v precej dobri formi. Ker je večina evropskih premožnejših pisarniških počitnic omejena na julij in avgust, bodo tisti, ki lahko potujejo junija, v večini krajev našli manjše množice in boljše ponudbe. Najboljša mesta za obisk v juniju so razpršena po celotni severni polobli in mnogi izmed njih so poceni.Načrtovanje vnaprej je še vedno ključno, saj bodo povpraševanje Američanov in Kanadčanov rezervirali najboljše hotele po najboljših cenah, vendar imate več prilagodljivosti junija. Po vsem svetu smo našteli 26 krajev, ki imajo čudovito junijsko vreme, pa tudi nastanitve po ugodnih cenah, ko prispete.V Severni Ameriki je junij očitno začetek poletja, vendar večina severa v resnici ni dovolj poceni, da bi se uvrstila na ta seznam. V Južni Ameriki je v večini krajev zima, zato je v tem letnem času vredno iskati ugodne vremenske razmere le v tropskih mestih. Vroče države so junija v tem letnem času večinoma na severu.

Če iščete predvsem sprostitev na soncu in ne raziskovanje mesta,

potem so Karibi idealni v mesecu juniju. Vreme je precej popolno, tudi če hoteli spustijo cene na nizke sezone. Mehika okoli Cancuna je še posebej poceni, vendar Jamajka in Dominikanska republika ponujata tudi neverjetne cene. Za tiste, ki želijo največjo ceno, še posebej tiste, ki radi pijejo ob bazenu ali na plaži, imajo letovišča s karibskimi ponudbami all inclusive presenetljivo nizke cene v juniju.
Medtem ko je junij eden bolj vlažnih mesecev na območju Cancuna, dež skoraj nikoli ne pade več kot eno uro naenkrat, ob padcu pa je ponavadi osvežujoč.Junija se bodo vse poceni, morski vetrič pa vas bo ohladil v času, ko niste v svoji klimatizirani hotelski sobi. Junij je v Punta Cani topel mesec, vendar še vedno skorajda ne dežuje, tako da boste lahko cel dan preživeli na teh čudovitih belih peščenih plažah, če želite. To je kraj, kamor želite iti, če iščete all inclusive letovišče na Karibih z odličnimi storitvami po šokantno ugodnih cenah. Junija bi morali najti cene sob, ki so tako nizke, da bodo videti kot napake, vendar so resnične in vsa letovišča so profesionalno vodena.

V juliju in avgustu je to območje polno evropskih obiskovalcev,

večina letovišč pa je v lasti španskih (ali vsaj evropskih) hotelskih podjetij. Torej je junij idealen mesec za lepo vreme in skromne cene za all-inclusive letovišče. Leti do novega in učinkovitega letališča tukaj bi morali biti tudi v tem mesecu cenovno ugodni. Če ste leta 2019 slišali, da je bila Punta Cana nevarno mesto za obisk, se je po obsežnih preiskavah FBI in drugih izkazalo, da ni tako.
Če vam zvok Punta Cane ni všeč, boste morda raje našli letovišče v zalivu Montego, kjer skoraj vsi govorijo angleščino kot prvi jezik. Samo mesto je nekakšna baraba, zato je najbolje, da rezervirate v enem od velikih samostojnih letovišč ob obali blizu mesta. Tukaj je vse vključeno, ugodne ponudbe, obstajajo pa tudi druge dobre možnosti.

Če sam zaliv Montego ne zveni idealno,

raje razmislite o Negrilu ali Ocho Riosu, ki sta od letališča Montego Bay oddaljena približno 90 minut. Ob obali ima Ocho Rios podoben pas velikih letovišč z nekaj zanimivimi bližnjimi znamenitostmi in znamenitostmi. Negril pa je najboljši za manjše hotele na plaži vzdolž 7-miljske plaže, kjer lahko v bližini najdete številne majhne restavracije in bare. Tu najdete super ohlajeno Jamajko v stari šoli.
Tu je še ena, ki v juniju sicer malo dežuje, vendar nadmorska višina ohranja temperature v Mexico Cityju precej nižje, kot bi večina ljudi ugibala v tem letnem času. Ljudje, ki si potovanja po Evropi morda ne bi mogli privoščiti, bi morali to obravnavati kot zanimivo alternativo. Leti iz ZDA in Kanade so ponavadi poceni, mestno središče je marsikje zelo lepo in cene so zelo nizke v primerjavi s skoraj kjer koli drugje. Z drugimi besedami, Mexico City v juniju ni eno najbolj vročih krajev, je pa prijetno blago in veliko lepše, kot bi lahko pričakovali.

Leave a Comment