30+ NAJBOLJŠIH DESTINACIJ ZA HLADNO VREME, KI JIH OBISKUJETE LETO

30+ NAJBOLJŠIH DESTINACIJ ZA HLADNO VREME, KI JIH OBISKUJETE LETO

Če vas snežne viže ogrejejo pri srcu, medtem ko preostali svet sanja o sončnem nebu in tropskih plažah, vas začutimo. Nobenega razloga ni, da bi vam sprememba letnih časov preprečila vstop v način počitnic – in hladnejše vreme je pogosto najbolje sprejeti, ne pa ubežati. Konec koncev, če ne morete premagati hladnega vremena …, dobite bistvo.Od obale Maine do vrhov francoskih Alp je s temi slikovitimi destinacijami enostavno najti zabavo sredi zimskih mrazev. Zato se oblecite v svoj najbolj prijeten pulover, vrzite hlod na ogenj in se pripravite na načrtovanje popolnega zimskega vremena. Preberite 30+ najboljših idej za zimske počitnice za vrhunec zabave, ko temperatura doseže nove najnižje temperature.
Obstaja razlog, zakaj je Kennebunkport tako priljubljen ne glede na sezono.

Razkošno alpsko letovišče je več kot le smučarska destinacija.

Njegova dolga zgodovina (bilo je rojstno mesto alpskega turizma) daje območju čar starega sveta, medtem ko je mesto, ki se nenehno razvija, idealno pristajališče za sanjske počitnice. Pomislite na polo na zmrznjenih jezerih, smučanje celo noč (od 2:00 do smučarske ure, kdo?) In apres-smučarske ponudbe, kot je nobena druga.Znameniti festival luči v Lyonu zadostuje za potovanje v to živahno francosko mesto, ki se nahaja v regiji Auvergne-Rhône-Alpes. Vsako zimo Francija praznuje mater Marijo z lijonezno tradicijo, kjer vsaka hiša postavi sveče na zunanjo stran oken, da ustvarijo enoten sijaj po mestu. Obiskovalci lahko pričakujejo tudi svetlobne predstave v baziliki Fourvière in Place des Terreaux, vreden spektakel tako za popotnike kot domačine.Ob priložnostnem pohodu ob jezeru ali po gorah bo verjetno podprt s čudovitim razgledom na zasnežene gore.
Big Bear Lake Village – trgovsko območje smučarskega mesta – je obkroženo z lokalnimi trgovinami, butiki in restavracijami, zaradi česar je idealen kraj za uživanje v snežni sezoni in pobeg iz mraza v prijetnih mestih.Sanjski umik – sestavljen iz treh luksuznih rezidenc in več kot 1.000 hektarjev slikovitih prerij – je mesto vseh zvezd, ne glede na sezono. Mirna, nekorporirana skupnost Condona je idealen kraj za pobeg od živahnega življenja in si vzemite trenutek, da se prepustite hladnemu, prijetnemu predahu.
V slovenskih Julijskih Alpah se nahaja Blejsko jezero, idilično vodno telo, ki obkroža Blejski otok. Jezero je sicer celo leto slikovito, vendar pozimi jezero postane pravi spektakel, saj smučanje in druge zanimivosti vključujejo sotesko

Vintgar, slapove in jame.

Kitajski vzdevek “Ledeno mesto” je znan po dolgih in hladnih zimah (snežna sezona lahko traja skoraj pol leta); čas, ko mesto resnično sije. Zaradi dolgotrajnega hladnejšega vremena lahko uživate v številnih hladnih aktivnostih, od smučanja na njihovem znamenitem smučišču Yabuli do udeležbe na letnem mednarodnem festivalu ledu in snega Harbin, ki traja cel mesec.Steamboat je dom Champagne Powder® in nobena blagovna znamka ni tipkarska napaka. Izkušeni smučarski klošarji vedo, da ima zahodna obala običajno močan moker prah. (Oprostite, res je!) V Steamboatu, kjer je prah lahek, puhast in resnično šumeč, ni tako. Ne pričakujte pa, da boste trle komolce s hollywoodskimi zvezdniki.
Steamboat je dom Champagne Powder® in nobena blagovna znamka ni tipkarska napaka. Izkušeni smučarski klošarji vedo, da ima zahodna obala običajno močan moker prah. (Oprostite, res je!) V Steamboatu, kjer je prah lahek, puhast in resnično šumeč, ni tako. Ne pričakujte pa, da boste trle komolce s hollywoodskimi zvezdniki.Precej zabavno je pristati v sončnem San Franciscu, si privoščiti hamburger In ‘n Out, se namakati na soncu – in nato brezglavo zapeljati v snežni metež. Toda prav to je tako čarobno na tem mestu, ki je od SFO oddaljeno slabe štiri ure. Na Tahoeju je nekaj odločno prikritega – verjetno velikansko alpsko soimensko jezero pošilja pomirjujoče

To letoviško mestece, odlično za razglednice,

se nahaja med gorovjem Mt. Rundle in Mt. V kaskadi v narodnem parku Banff je jezero Louise, alpsko jezero, ki slovi po odtenku vode. Glede na svetlobo se lahko nagne turkizno, lapis ali safir. Pojdite na smučanje, vroče vrelce in najčistejši, najhladnejši gorski zrak.
Glavna atrakcija tega zaselka na severu Finske je letovišče Kakslauttanen Arctic, kjer lahko bivate v enem izmed ducatov steklenih iglujev z izjemnimi pogledi na severni sij.
Privrženci ekstremnih zim lahko uživajo v koktajlih ob ognju ali celo prenočijo v hotelu Hôtel de Glace – v celoti iz snega in stekla.Ves zimski dopust bi lahko preživeli ob jedi in nakupovanju skozi različne božične trge v Münchnu. V eni od klasičnih mestnih pivnic se ogrejte med potovanji.
Če imate radi svež prah in javorjev sirup, je Sugarbush v Vermontu odličen kraj za oddih nekaj zimskih dni. Preživite drobljenje sončne svetlobe na njenih skoraj 500 hektarjih smučarskih gora, nato pa noč zaprite z jedjo in pitjem v dolini Mad River.

Leave a Comment