35 najboljših destinacij za poletne počitnice na svetu: vklopite način počitnic 2021!

Naj se še tako vznemirljivo sliši, je izbir35 najboljših destinacij za poletne počitnice na svetu: vklopite način počitnic 2021!

a najboljših destinacij za poletne počitnice na svetu za popolne počitnice sama po sebi dolgočasna naloga. Zato smo za vas naredili domačo nalogo in zbrali najboljše najboljše poletne počitniške destinacije, ki bodo vaše mednarodno potovanje spremenile v epsko doživetje. Od proračunskih do luksuznih krajev lahko izbirate med več možnostmi. Pokrili smo vse – sever, jug, vzhod in zahod. Vsak cilj na seznamu je v celoti edinstven in vas navdaja z navdušenjem. Torej, če želite preživeti eno najboljših poletnih počitnic na svetu, naj se pomikanje začne!

35 najboljših destinacij za poletne počitnice na svetu

Tu so najboljše poletne destinacije v letu 2021, kamor se lahko odpravite na čudovit poletni dopust s svojimi ljudmi! Obstaja dolg seznam najboljših krajev za obisk poleti zunaj Indije. tako, obesite se, pripnite pasove in se poleti pripravite na vožnjo z vlakom po najboljših počitniških destinacijah na svetu!
Izpolnite svoje sanje o obisku polarnega kroga s potovanjem na Grenlandijo, zagotovo eno najboljših počitniških destinacij na svetu. Poleti bo ena izmed najboljših počitniških destinacij na svetu, ko bodo na tem mestu daljši dnevi in krajše noči, kar vam bo dalo več časa, da se prepustite zabavnim aktivnostim ob dnevni svetlobi. Torej, če iščete popolno destinacijo, potem na svoj seznam uvrstite Grenlandijo, saj je to eno najboljših krajev za obisk junija zunaj Indije.To čudovito mesto je znano po svojih edinstvenih skalnatih formacijah, ki imajo jame s starodavnimi islamskimi napisi. Mešan z eksotično kulturo in fascinantno turško zgodovino je to mesto kot nalašč za romantično poročno potovanje, potovanje z družino ali celo samostojno avanturo z nahrbtniki, zaradi česar je eno najboljših mest za obisk maja zunaj Indije. Tukaj ne privablja ljudi balonsko nebo v Kapadokiji. . Obiščite to čudovito mesto in se prepričajte, zakaj je to eno najboljših počitniških destinacij poletiLondon je svetovno znan po svojem blaženem poletnem vremenu, strogih britanskih stražah, ki stojijo pred spoštovano Buckinghamsko palačo, in okusnih ribah in čipsu, po katerih se boste še več vračali! Obstaja veliko razlogov, zakaj je to eno najboljših krajev za obisk v maju iz Indije, toda očarljivi festivali, kot so dan sv. Patrika, dan palačink in teden piva, to neverjetnost povsem dvignejo! . Lahko pa se preprosto družite v mestnih barih in pubih, da raziščete zabavno nočno življenje, in vedeli boste, zakaj je to eno izmed krajev, ki ga je treba obiskati poleti zunaj Indije.

Iščete nekaj čarobnih krajev za obisk maja zunaj Indije?

No, Praga ima vse, da te sanje uresniči! Od melodije melodij občinske hiše do miru španske sinagoge je vredno obiskati vse v tem mestu. Ne glede na to, ali se odločite za nakup stekla v bližini starega mestnega jedra ali pohod do gradu Vysehrad, boste zagotovo imeli čas svojega življenjaMesto, ki slovi po svoji edinstveni mešanici kulturne raznolikosti, ponuja vse, da bodo vaše poletne počitnice nepozabne. Lahko se odločite za pohajkovanje po območju Jemma el-Fna, nakupovanje v pisanih soukih in med drugim spoznavanje očarljive zgodovine Maroka v palačah in muzejih.

Ne skrbite, popolnoma si zasluži biti tam!

Templji Angkor Wat so zanimivo mesto za raziskovanje v poletni sezoni, pod pogojem, da jih obiščete zjutraj ali zvečer. To mesto je tudi eno najcenejših destinacij v Aziji, zlasti od marca do junija, zaradi česar je eno izmed najboljših počitniških destinacij poleti. Lahko se sprehajate po teh edinstvenih templjih, kupujete lokalne izdelke v plavajoči vasi, se sprehajate po mestu s kolesom in raziskujete nočno tržnico Angkor, ko ste tuPlaya Del Carmen je čudovito mestece na plaži v Mehiki in je malo manj turistično in gneče kot v drugih krajih v Mehiki, zato mnogi menijo, da je to eno najboljših mest za obisk v maju na svetuOjos ali na Cenote AzulMehiška hrana na Yucatanu je poceni in okusna, mehiški tacosi pa so tako ali tako znani po vsem svetu, zaradi česar je to ena izmed najboljših držav

ki jih poleti obiščejo za hrano!

Ni lepšega mesta kot Nepal (in Butan) za eno najboljših poletnih počitnic na svetu. Je precej podcenjen, vendar si zasluži vso pozornost iskalcev avantur, pohodnikov, parov, samostojnih popotnikov in celo ljubiteljev narave. Pokhara je omejena z osupljivimi gorami in ima veliko slikovite lepote, ki navdušuje obiskovalce. Pokhara, ki v poletnih mesecih cveti z blaženim vremenom in polna energije, je vsekakor najboljša destinacija za poletne počitnice na svetu, ki je leta 2021 preprosto ne morete zamuditi. v Pokari

vam sploh ni treba skrbeti za stroške!

Tudi cene so nizke, tako da boste dejansko lahko izkusili vse, kar imate po proračunu. Predstavljajte si, kako uživate v vožnji z žičnico do vrha Table Mountain in obedujete na obali Victoria & Alfred z najmanj gneče in hrupa! Neverjetno, kajne?

Leave a Comment