EVROPSKE NAJBOLJŠE DESTINACIJE 2020 15 najboljših krajev za obisk, ki so jih izbrali popotniki

EUROPEAN BEST DESTINATIONS 20

Translation results

EVROPSKE NAJBOLJŠE DESTINACIJE 2020 15 najboljših krajev za obisk, ki so jih izbrali popotniki

t 600.000 vas je letos glasovalo za njihove najboljše evropske destinacije za enajsto tekmovanje. Tu je vaša lestvica najbolj trendnih evropskih destinacij 2020
Ne glede na to, ali se veselite mestnega oddiha, romantičnega oddiha, družinskih počitnic ali plaž, kulturnega ali gastronomskega potovanja, sami ali s prijatelji, boste razvajeni. Potrebujete še več navdiha? Odkrijte še na desetine tem, kot so najlepši božični trgi in plaže v Evropi.Danes je pravi dan za načrtovanje naslednjih počitnic v Evropi. Rezervirajte svoje lete, nastanitve, aktivnosti in oglede po najboljši ceni. Potujte več in porabite manj! Rezervirajte zdaj!

Še vedno se sprašujete,

katera bo naslednja trendovska destinacija letos? Katera druga destinacija lahko ponudi Bruges ali pariško kulturo in gastronomijo, je tako instagrabilna kot Praga ali Santorini, tako romantična kot Rim ali Benetke? Ne iščite več, Sibiu (v Transilvaniji) bo vaša destinacija, ki jo morate videti leta 2020Ali si vedel? To bogato mesto je eno najbolj obiskanih mest v Romuniji. Sibiu predstavlja 800 let zgodovine na neokrnjeni lokaciji, vendar je tudi eno najsodobnejših in najbolj dinamičnih mest v Evropi.

Sibiu lahko ponudi vsakega gosta.

Rezervirajte lete v Sibiu, nastanitev po najugodnejši ceni in oglede ter aktivnosti v Transilvaniji.Namur je za hrano, instagramerje, tiste, ki imajo radi nakupovanje, dobre restavracije, zapenjanje, kulturo, sprehode v naravo, večere s prijatelji ali romantične počitnice v mestu, destinacija, ki jo morate videti.Namur je neverjetno očarljivo, prikupno mesto z belgijskim nadrealizmom v Bruslju in romantikoBudimpešte ali Brugesa. Namur je tako topel in prijazen, da je kot bivanje z družino. Njegove restavracije so izvrstne, kulturne prireditve pa edinstvene.

Namur je verjetno najbolj zanimiva destinacija v Belgiji. Mimogrede,

Namur ne gre le za sprostitev in razvajanje, ponuja tudi športe na prostem, veslanje, pohodništvo in na desetine dejavnosti za mlade in stare. Med bivanjem se ne pozabite povzpeti na vrh Citadele in si privoščiti romantično križarjenje po Meuseu ali preživeti večer v igralnici za najbolj aktivne igralce.

. Obe mesti imata ime “hčerki Meuse”.

Rezervirajte lete in nastanitve v Namurju. Potujte več, porabite manj! Rezervirajte zdaj!
Colmar je prvi na stopničkah za najboljšo evropsko destinacijo: zaslužena nagrada.Ta destinacija je znana po vsem svetu: je glavno mesto alzaških vin in vodilna destinacija vinskega turizma; je tudi odlična destinacija za ljubitelje, ljubitelje zgodovine, sladokusce, ljubitelje glasbe in kulture.Colmar je mogoče obiskati vse leto. V božičnem času je še posebej čaroben: njegov božični trg in neverjetne božične lučke so neprekosljivi. Ta destinacija je vredna obvoza tudi spomladi s spomladanskimi tržnicami in številnimi kulturnimi prireditvami, kot je festival “Kultura in glasba”. Kaj pa poletje in jesen? Te sezone so kot nalašč za vožnjo s turističnim avtobusom v okoliških vaseh Eguisheim, Riquewihr ali Ribeauvillé. Lahko se peljete po vinski poti in obiščete nekatera vinska posestva ali pa se preprosto sprehodite med vinogradi.Ali veste, da je Colmar najbolj sončno mesto v Franciji s 300 sončnimi dnevi na leto? Colmar je zagotovo cilj, ki ga lahko postavite na vrh seznama. Idealen je za ljubitelje, družino ali prijatelje.Rezervirajte lete v Basel, nastanitev po najugodnejši ceni, oglede in aktivnosti v Alzaciji, na primer “4 čudeže dnevne turneje v Alzaciji” iz Colmarja.

Potujte več in porabite manj! Rezervirajte zdaj!

Modernejše kot kdaj koli prej so Atene mesto v nenehnem razvoju. Tradicija se srečuje s sodobnostjo v muzejih in trgovinah, restavracijah in barih v Atenah. enakimi merami grunge in miline Atene brez truda združijo preteklost s sedanjostjo. Mesto paradoksov in velikih kontrastov v državi, ki je prvič izumila vljudnost in radodarnost do ljudi, ki so daleč od svojega doma, gostoljubja (xenia).Intelektualni svetilnik starodavnega sveta s spektakularnimi sredozemskimi pokrajinami, obsijanimi s slavno svetlobo, so Atene prefinjeno svetovljansko središče z okusnimi gastronomskimi užitki, elektrificiranim nočnim življenjem, ustvarjalnimi vibracijami in cvetočo umetniško sceno.

Rezervirajte lete v Atene

pa tudi nastanitev po najugodnejši ceni ter oglede in aktivnosti v Atenah. Potujte več in porabite manj! Rezervirajte zdaj!Prestolnica Gruzije je leta 2020 bolj trendna kot kdaj koli prej; je idealna destinacija za ljubitelje kulture, gastronomije, raznolikosti in arhitekture. Učinek “vau” je zagotovljen.Veličastne hausmanske stavbe se mešajo s stavbami iz srednjega veka; lahko vidimo tudi neoklasične,sovjetske ali izjemno moderne zgradbe. Tbilisi spoštuje svojo preteklost in je usmerjen v prihodnost, svojo mladost in jutrišnje izzive. Vsekakor se povzpnite na vrh Tbilisija in občudujte kip Kartlis Deda, zaščitnika mesta.Rezervirajte svoje lete v Tbilisi, nastanitev po najugodnejši ceni in oglede ter aktivnosti v Tbilisiju, kot je “celodnevna tura iz Vinijske regije Kakheti iz Tbilisija”.

Leave a Comment