Najboljša mesta za potovanje februarja 2021

Najboljša mesta za potovanje februarja 2021

Načrtujete potovanje pred koncem zime? Ne rezervirajte ničesar, ne da bi vas navdihnil ta seznam najboljših krajev za potovanje februarja 2021!
Iskanje dobre destinacije za obisk v februarju je lahko težavno – morda se nameravate izogniti nizkim temperaturam, deževnim obdobjem ali zasedenim šolskim počitnicam. Lahko iščete najboljše kraje za medene tedne v februarju ali poskušate najti najboljša mesta za potovanje po Evropi v februarju.
Morda je najkrajši mesec v letu, da vam lahko zagotovimo, da pri načrtovanju počitnic destinacij ne manjka.

čudovitih počitniških točkah!

Naredite si skodelico čaja in se odločite, da boste prebrali ta seznam destinacij, ki jih je treba obiskati, najboljših krajev za obisk februarja 2021, ki so jih pripravili nekateri čudoviti potovalni blogerji.
Kliknite zgornje kazalo, da pobrskate po destinacijah in izberete, kam potovati februarja 2021, in izberite tistega, ki vas zanima. Lahko skočite naravnost do informacij ali pa si vzamete čas in se pomaknete po celotnem seznamu, da najdete letos navdihujoč obisk!Na Airbnb je na voljo tudi nekaj izjemnih sob, s to kodo pa lahko izkoristite popust.Takrat je vreme popolno po vsej državi!Konec poletja je, zato je toplo in sončno in ni preveč deževno. Najboljše pa je, da se je šola spet začela, zato ni več sezona, saj je nekoliko cenejša in manj gneče – no, vsaj če izkoristite šolske ure.
Patagonija je čudovit kraj za avanturistična potovanja; hitri pohod po Carretera Austral, pohodništvo po znamenitem Torres del Paine, vožnja s kajakom po jezeru General Carrera ali sprehod po ledeniku, toliko je možnosti, da bo vaše potovanje nepozabno!

Zakaj je dobro potovati februarja 2021?

Februar je pravi čas za raziskovanje čilske Patagonije, vreme v regijah je še vedno lepo in čilskih šolskih in univerzitetnih počitnic je skoraj konec.Za lokalne študente, ki potujejo, je Patagonija zelo priljubljen način preživljanja poletnih počitnic in na stotine jih je v kampih, na poteh ali na cesti, ki se poskušajo prevoziti. Ponavadi je preveč konkurence, če nameravate avtohto naokoli in je v kampih lahko preveč gneče in zasedenosti.Kakšne dogodivščine in aktivnosti lahko pričakujete od Patagonije? Najprej pohodništvo – na voljo je veliko možnosti, od kratkih dnevnih pohodov do zahtevnejših in neurejenih večdnevnih poti.O’Higgins – neokrnjen 4-pohod do ledenika.Kliknite tukaj, da rezervirate svoje mesto na pohodniški turi.Zaradi nepredvidljivega vremena je lahko težko, vendar vam daje priložnost, da Patagonijo doživite na zelo drugačen način.

Oglejte si več iz Škrtih nomadov na Facebooku in Instagramu!

na razbitinah na severu, vse znano le razmeroma majhnemu številu turistov.dodatnih 2-3 dni bivanja, z otokom – skok s zaliva Honda in neverjetna scena hrane in obrti piva za zagon.
bližini, ki skrivajo plaže in zalive.Končno lahko ujamete trajekt iz El Nida (ali pa se peljete z letalom naravnost iz Manile), da obiščete Coron in njegove neokrnjene plaže ter potope v razbitinah (preostalo od druge svetovne vojne).Vikend v Parizu preživeli za Valentinovo? Morda se sliši klišejsko in morda ste dvomljivi, toda v resnici je mesto ljubezni najboljše mesto za obisk februarja s to posebno osebo.Pariz je znan po slaščičarnah in bulangerijah, na Valentinovo pa gredo s sladkimi (dobesedno) dobrotami v obliki srca.

Le Petit Palais,

dom Muzeja lepih umetnosti mesta Pariz, lahko obiščete in ga je vredno ustaviti, da poskusite bogato arhitekturo lepote. V muzejski kavarni si privoščite počitek za romantičen kozarec vina in petfours.
Fontainebleau, kjer živijo francoski kraljevi člani, je enostaven izlet iz Pariza. Predstavljajte si, da s partnerjem obiskujete aristokrate in se v tem razkošnem okolju prikradete na hiter poljub.
Opazovanje sončnega zahoda nad Eifflovim stolpom je klasična pariška izkušnja in popolnoma romantičen način, da končate svojo Valentinovo avanturo.
Pai je raj za popotnike. Če si lahko mislite, so ga dobili. Od tihih gostišč zunaj mesta do zabaviščnih hostlov; verodostojne pad tajske do zahodnjaških burgerjev; miren sončni zahod v kanjonu do celonočne zabave v džungli.

Pai ima res nekaj za vsakogar.

Zakaj ne rezervirate celodnevne ture za samo 12 GBP in si oglejte nekaj najboljših krajev v okolici Pai. Lahko se namakate v vročih vrelcih Sui Ngan in pustite naravi, da vas objame.
Sprehodite se po menihjevih stopinjah čez most Svetega Bambusa, da pridete do njegovega templja onkraj riževih polj. V bližnji bambusovi restavraciji si privoščite kosilo za manj kot 1 funt.Se počutite pogumno? Pridružite se lokalnim otrokom, ko drsijo po slapu Mor Paeng v spodnje vode. Na koncu zaključite dan z večernim izletom v jamo Lod in opazujte 80.000 ptic, ki letijo domov čez noč.

Preprosto,

Pai je eno najlepših in najbolj aktivnih mest na Tajskem.
To je najbližje raju, ki sem ga kdajkoli našel – upravičeno si je prislužil svoj vzdevek kot rajski vrt.Hrana je nadvse okusna (in poceni!) – mešanica kultur, ki Sejšelom dajejo kreolsko identiteto – in ljudi, ki so tako sproščeni, da boste našli nekaj lokacij, ki se jih roka sodobnega življenja komaj dotakne.Februar je na splošno eden najbolj vročih mesecev v letu, saj povprečne temperature okoli 28 stopinj in konec meseca upadajo v deževni sezoni. Zaradi tega so pogoji popolni, da prideš zraven in postaviš noge!Kliknite tukaj za več informacij o ogledih otoka – odkrijte največji oreh na svetu, raziščite lokalne trge, doživite destilarno ruma in še več!

Leave a Comment