Po mnenju 100.000 mladih je to deset najboljših destinacij na svetu

Po mnenju 100.000 mladih je to deset najboljših destinacij na svetu

Zemlja, platforma za potovalne medije, osredotočena na tisočletja, ki ima več kot dva milijona dosežkov v družabnih medijih, je trenutno za tisočletnike uvrstila med 10 najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Cilj št. 1? Tulum, Mehikapreučeval tudi največje število geotagov med tisočletnimi privrženci.Tukaj je 10 najboljših turističnih destinacij, ki so v trendu z mladimi.
Zaradi poceni cen, čudovitih plaž in hladnih vibracij Tuluma v Mehiki je priljubljena destinacija za mlade popotnike. Na plaži je boemski pridih z umiki za jogo in rustikalnimi kočami ter razburljivimi aktivnostmi na prostem in zanimivostmi, kot so “cenotes” (podvodne luknje v jami) istarodavneruševine.

Amsterdam je znan po svojih kanalih,

“kavarnah”, muzejih svetovnega razreda, kot so muzej Rijksmuseum in nočno življenje, eno najbolj kulturnih mest na svetu in magnet za mlade popotnike, še posebej, ker je proračunsko evropsko mesto za obisk. Vsi se vozijo s kolesi, ki jih je najem poceni (že 10 USD na dan) ali pa jih nekateri Airbnbs-i ponujajo brezplačno. Cenovni hoteli so tudi cenovno ugodni, na primer eleganten Hotel Not Hotel, dvojice se začnejo pri 75 USD na noč, v baru Kevin Bacon Bar, poimenovanem po hollywoodskem igralcu (brez zveze), pa stane 2 USD.Grški otoki, vključno s Santorinijem, Mykonosom, Krfom in Naxosom, so privlačni z zlatimi plažami, modrimi vodami in dramatičnimi obalami. Medtem ko hoteli v visoki sezoni (poleti) delujejo na višji strani, lahko na Airbnb vedno najdete odlične ponudbe, kot je ta najem z dvema spalnicama z zasebnim bazenom na pečini s pogledom na vodo, ki sprejme pet gostov za 462 USD na noč.

Čudovit z umetnostjo,

muzeji, zgodovino, arheološkimi najdišči in čudovito arhitekturo je Mexico City priljubljen med tisočletji, ki lahko najdejo poceni jedi, hotele in dejavnosti v svetovljanski metropoli. Obstaja veliko javnih prostorov, ki služijo kot zanimivosti, na primer mestni zeleni prostor Parque Mexico, obdan z zgradbami Art Deco in Palacio de Bellas Artes, ikonična secesijska stavba, kjer se množica zbira zunaj.
Maldivi niso poceni (sobe v luksuznih letoviščih običajno znašajo 700 USD ali več), vendar je to eno najlepših krajev na planetu.Tropska skupina otokov, oddaljena približno uro in pol leta od Šrilanke v Indijskem oceanu, ima zapuščene, bele peščene plaže, kristalno čiste plitve vode in, zaradi česar je priljubljena za bogate Turistična naselja so na svojem otoku in imajo le redko več kot 80 sob, zato lahko preživite dneve, ne da bi videli drugega gosta.

Tri ure vožnje z vlakom iz Lizbone je Algarve obalno mesto s 150 čudovitimi plažami,

kot so jame Benagil, skriti dragulj z zlato obalo, ki so ga odkrili nahrbtniki, in Praia de Amoreira, magnet za deskarje. Celotna razgibana obala je posejana z morskimi jamami in rdečimi kamnitimi pečinami proti turkiznim vodam, Algarve pa ob osrednji obali obdajajo vile, hoteli, bari in restavracije.cenami od 113 USD na noč.Marakeš, srednjeveško mesto iz obdobja Berberskega cesarstva, obiskovalce osupne s svojo paleto barv, tekstila, vrtov, zvokov in vonjev, znano pa je po labirintu uličic, kjer dnevi in noči uspevajo souki (trgi) in bazarji. Tu lahko najdete poceni predmete, od nakita do pletenin.V tradicionalni riadi (tradicionalni maroški hiši z notranjim vrtom ali dvoriščem) lahko bivate že za 35 USD na sobo na noč.Amalfijska obala je ena najbolj romantičnih destinacij v Italiji, kjer vasice s pisanimi stavbami obkrožajo visoko obalo. Iz Neaplja je kratka vožnja z vlakom (manj kot dve uri), prispete pa lahko tudi z ladjo.

Znana je tudi po pohodniških poteh, ki imajo pogled na pečine.

“Kapadokija je videti, kot da gre naravnost iz pravljice,” pravi Andy McCune, ustanovitelj Zemlje, medtem ko je veliko popotnikov znano, da na tem planetu ni nič drugega.Čudovito, starodavno mesto je samo po sebi geološka atrakcija, z razprostrtimi griči, visokimi kamni in kraji, izrezanimi iz jame, kot so hoteli in cerkve,Varčni nahrbtniki obožujejo Bali; poceni se potopijo v različne nastavitve, od džungle do plaž. Vile lahko najamete že od 20 USD na osebo na noč; obiščite znamenite znamenitosti, kot je Sveti opičji gozd, ki plazi z opicami; surfati v Uluwatuju, vroči točki za mlade popotnike, ki prihajajo z mopedi; in uživajte ulično hrano, kot sta piščančji sataj in riž v bananinem listu, s proračunomJe tudi celostna destinacija, kamor ljudje prihajajo po vsem svetu, da bi si ogledali zdravilce, se udeležili joga in wellness vadb ter obiskali svetišča in templje.

Leave a Comment