Politika zasebnosti

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem pravilniku o zasebnosti, nas kontaktirajte.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta glede informacij, ki so jih delili in / ali zbirali v programu crictenhd. Ta politika ne velja za informacije, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso to spletno mesto. Naša politika zasebnosti je bila ustvarjena s pomočjo brezplačnega generatorja politike zasebnosti.

Soglasje:

Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Informacije, ki jih zbiramo:

Osebni podatki, ki jih morate vnesti, in razlogi, zakaj jih morate vnesti, vam bodo jasni v trenutku, ko vas prosimo, da navedete svoje osebne podatke.

Če se obrnete neposredno na nas, bomo morda prejeli dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in / ali priponk, ki nam jih lahko pošljete, ter vse druge informacije, ki jih lahko izberete.

Ko se registrirate za račun, lahko zahtevamo vaše kontaktne podatke, vključno z elementi, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke:

Informacije, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, med drugim za:

  • Zagotavljamo, upravljamo in vzdržujemo našo spletno stran
  • Izboljšajte, prilagodite in razširite našo spletno stran
  • Razumeti in analizirati, kako uporabljate našo spletno stran
  • Razvijte nove izdelke, storitve, funkcije in funkcionalnost

Komunicirajte z vami bodisi neposredno bodisi prek enega od naših partnerjev, tudi za storitve za stranke, da vam zagotovimo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletnim mestom ter za tržne in promocijske namene
Pošljite vam e-pošto
Poiščite in preprečite prevare
Datoteke dnevnika
Crictenhd sledi običajnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. Vsa gostiteljska podjetja to počnejo in del analitike storitev gostovanja. Informacije, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnih protokolov (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in čas, referenčne / izhodne strani in morda število klikov. Ti niso povezani z nobenimi informacijami, ki bi omogočale osebno prepoznavo. Namen informacij je analizirati trende, upravljati spletno mesto, slediti gibanju uporabnikov na spletnem mestu in zbirati demografske podatke.

Google DoubleClick DART piškotek:

Google je eden od neodvisnih ponudnikov na našem spletnem mestu. Piškotke, znane tudi kot DART piškotki, uporablja tudi za prikazovanje oglasov obiskovalcem našega spletnega mesta na podlagi njihovega obiska na spletnem mestu www.website.com in drugih spletnih straneh. Obiskovalci pa lahko zavrnejo uporabo piškotkov DART z obiskom pravilnika o zasebnosti Googlovega oglasa in vsebine na naslednjem URL-ju – https://policies.google.com/technologies/ads

Pravilniki o zasebnosti oglaševalskih partnerjev:

Na tem seznamu si lahko ogledate pravilnik o zasebnosti za vsakega oglaševalskega partnerja dr. Crica.

Neodvisni oglasni strežniki ali oglasna omrežja uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se pojavijo v programu Dr Cric in se pošljejo neposredno v brskalnik uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in / ali za prilagajanje oglaševalskih vsebin, ki jih vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da dr. Cric nima dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo neodvisni oglaševalci, ali jih nadzira.

Politike zasebnosti tretjih oseb
Politika zasebnosti dr. Crica ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da za podrobnejše informacije preberete ustrezne politike zasebnosti teh neodvisnih strežnikov oglasov. Vključuje lahko njihove prakse in navodila o tem, kako zavrniti nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite s posameznimi možnostmi brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov s posebnimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na njihovih spletnih mestih.

Pravice do zasebnosti CCPA (ne prodajajte mojih osebnih podatkov)
Po CCPA imajo med drugimi pravicami kalifornijski potrošniki pravico do:

Zahtevajte, da podjetje, ki zbira potrošnikove osebne podatke, razkrije kategorije in določene osebne podatke, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih.

Zahtevajte, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo.

Zahtevajte, da podjetje, ki prodaja potrošnikove osebne podatke, ne prodaja potrošnikovih osebnih podatkov.

Če oddate zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljaviti katero od teh pravic, se obrnite na nas.